pyöröhirsitaloja
pyöröhirsitaloja

Pyöröhirsitaloja. Venäjän Karjalassa sijaitseva yrityksemme valmistaa pyöröhirsitaloja jo monia vuosia. Tänään me valmistamme pyöröhirsitaloja käyttämällä vastahakattua puuta (mänty ja kuusi) sekä pystyyn kuivuttuja puita, joita Suomessa kutsutaan keloksi. Olemme oppineet käyttämään kaikki kolme pyöröhirsitalojen valmistusmenetelmää. Käytettävissänne on kolme valintaa: venäläinen, kanadalainen ja norjalainen valmistusmenetelmät. Tässä voit katsoa meidän referenssejä. Tietysti, meidän pyöröhirsitaloissa on kaikki tarvittavaa tilaajan toiveiden mukaan, me voimme toimittaa talopaketin asennusvalmiina kattoineen. On itsestään selvää, että voimme valmistaa mikä tahansa pyöröhirsitalon tai rakennuksen, ml. hotellin, myymälän tai vastaanottomökin sinun projektisi muukaan. Tänään saat tilata tuotteita, joissa pyörön enimmäishalkaisija 50 cm ja enimmäispituus rakenteessa on jopa 12 m. EU:n alueella pystymme lähettämään työläisten ryhmän kohteen kokonaisasentamiseksi. Asennustyötä suorittavat meidän kollegat, jotka asuvat pysyvästi Suomessa, Virossa tai Liettuassa, siis, heillä ei ole ongelmia työlupien kanssa. Tässä on muutama viimeisimmät työmme esimerkit.

MEIDÄN ETUJA.

Meidän maassamme säilytetään paikallisia ikivanhoja perinteitä – pyöröhirsitalojen valmistusteknologiat. Todisteena on yksityiskertainen esimerkki – Kiži-museo, joka kuuluu maailman kulttuuriperintöön. Ulkomuseossa on koottu parhaimpia pyöröhirsitalojen näytteitä Venäjän Karjalasta. Ainutlaatuisen säilyvyyden ja pitkäikäisyyden syinä ovat kaksi tekijää, joista kerrotaan alhaalla.

Tässä on linkki Wikipediaan, jossa saat lisätietoja Kiži-museosta ja saat katsella näytteiden kuvia. Haluaisimme kiinnittää huomiotasi siihen, että ensimmäinen ja suurin kirkko, josta rakentaminen aloitettiin, oli pystytty vuonna 1703. Se on tärkeä asia – massiivinen ja painava hirsirakenne ei tarvinnut remonttia ollenkaan aina 1900-vuosisadan puoleen saakka.

  • Ilman muuta, Karjalain materiaalit ovat ainutlaatuisia. Karjalaisella arktisella männyllä ja kuudella on erittäin suuri tiheys. Männyn yksi kuutio painaa noin 800 kiloa. Suuren painon syy on yksinkertaista – puun hidas kasvu koko elinkaaren aikana. Paikallinen karjalainen ilmasto on hyvin karu ja puu kasvaa hyvin hitaasti. Puun vuosirenkaat viittaavat suoraan siihen. Puita, joita käytämme meidän tuotteiden valmistamiseen, saame Karjalan arktisilta alueilta. Puut hakataan seuraavien kaupunkien leveysasteella: Kem, Kostamus, Belomorsk. Tällaiset puut kasvavat vain Suomen, Norjan ja Ruotsin pohjoisalueilla. Kuitenkin tällaiset pyöröhirsitalot ovat siellä tosi kalliita.
  • Karjalan arktinen mänty kasvaa pystysuoraan korkeammalle, tällaista metsää aikeisemmin kutsuttiin mastometsäksi. Karjalainen puu aina oli sellaisena vientituotteena, jota lähetettiin Pohjois-Euroopan maihin monia vuosia. Meidän tuotantolaitoksessa voimme käyttää jopa 12 m pituista puuta, jonka halkaisija voi olla jopa 45 cm. Se on erittäin tärkeä, että 12 m pituisessa puussa runkopuun paksuus molemmissa päissä on visuaalisesti suunnilleen samanlaista.
  • Me aina käytämme tuotannossamme puuta, joka oli hakattu talvella ja kasvatettu kuivissa paikoissa korkeammilla. Muinaisaikoina meidän esi-isät tekivät näin, juuri tästä syystä Kižille tuotut rakennukset säilyvät niin hyvin. Talvella pihkan liike puussa päättymäisillään ja pihka keskittyy rungossa. Juuri pihka toimii meidän talojen luonnollisena säilytysaineena. Sellaiset puut, jotka ovat kasvaneet kuivilla ja korkeilla paikoilla, ovat terveellisiä itsestään eivätkä ole alttiita lahoamiselle koko elämänkaarin aikana. 
  • Meidän mestareiden monovuotinen kokemus, joka perustuu esi-isämme perinteisiin, pelaa pääroolia puutalojen valmistamisessa. Ei riitä vain laatumateriaalia, tarvitaan myös hyvää osaamistakin. Ollessamme kansana, joka osaa rakentaa pyöröhirsitaloja, emme voi menettää osaamisia ja pätevyyksiä hyvin yksityiskertaisesta syystä. Tietysti, puu on aina ollut helposti työstettävänä ja aina saatavilla olevana materiaalina meidän maassa. Tällaiset pyöröhirsitalot Karjalassa tehtiin aikaisemmin kaikkialla, onneksi emme ole menettäneet osaamista tähänkin asti. Olemme saaneet luottamista paikallisen hallinnon tasollakin. Vuoden 2020 maaliskuussa aloitamme hankkeen jonka puitteissa rakennamme uudelleen Petroskoin keskustassa olleen tulipalon takia menetetyn historiallisen puurakennuksen. Tilaajana on Karjalan Tasavallan Kulttuuri- ja historiaministeriö. Tuotteemme lopullinen tilavuus on 800 kuutiota. Tässä saat nähdä meidän viimeisten kohteiden kuvat.
  • Huomioiden nykyistä ruplan ja euron välistä kurssia talon osto meiltä on hyvin halpaa. Otetaanhan myös huomioon, että myymme tuotteita, jotka vastaavat parhaimpiin maailman näytteisiin.
  • On epäilemättä, että kunnollisessa käytössä tällaiset pyöröhirsitalot palvelevat vähintään 150-170 vuotta.
  • Tällaiset pyöröhirsitalot puretaanhelposti ja siirretään uuteen paikkaan, menettämättä laatuaan. Jopa monien käyttövuosien jälkeen tällaiset pyöröhirsitalot ovat kuitenkin hintansa arvoisia. Talon myynti ja siirto toiseen paikkaan on hyvin tavallinen tapa meidän alueilla. Mielestämme, ja se on tosi tärkeää, kaikesta arvokkainta on maatontti. Moni vuosikymmenten jälkeen tuleva omistaja purkaa talon ja kuljettaa pyöröhirsitalon toiseen paikkaan, vapauttamalla tonttia uutta rakentamista varten.
  • Kaikki meidän pyöröhirsitalot ovat ympäristöystävällisiä. Me käytämme aina vain turvallisia luonnonmateriaaleja.

MEIDÄN EHDOTUKSET 

Me ehdotamme kaikenlaisia pyöröhirsitaloja, kaikenlaisia pyöröhirsirakennuksia mukaan lukien hotelleita ja myymälöitä ”avaimet käteen” periaatteella. Toimitukseen kuuluu myös sahatavarapaketti (mänty tai kuusi toiveesi mukaan). Kaikki katto- ja lattiatarvikkeet tai sisustustarvikkeet, kaikki mitat talon loppuasentamiseen. Takaamme maailman tason tuotteita. Kaikenlaiset puuportaat, ovet ja puutarhaveistokset. Tässä on meidän tuotteiden esimerkkejä. Me voimme myös toimittaa pyöröhirsitalon lisäämiseksi paikallisen karjalaisen graniitin tuotteita. Esimerkiksi, toimitukseen voi kuulua keittiötasot, ikkunalaudat, takka, pesualtaatporrasaskelmat karjalaisesta graniitista, jotka omaavat ainutlaatuista maassanne koristeellisuutta. Kaikki tuotteet ovat huippulaatua, työstötarkkuus on parhaimmillaan. Tässä saat nähdä sivusto, jossa esitetään materiaalien ja tuotteiden esimerkkejä. Mikäli tilaaja haluaa tilata luonnossa pystyyn kuivatuista puista tehty talo (KUVA), niin kutsumme viihtymään ilmaiseksi muutama päivää tässä talossa Karhumäessä. Karhumäki – on pieni karjalainen kaupunki, joka sijaitseen Äänisjärven rannalla, 200 km Petroskoista (auto- tai rautatiellä)

MEIDÄN MATERIAALIT

Me aina käytämme vain tällaisille taloille erikoisesti valitun, huippuluokan metsäpuun. Tässä tapauksessa se on puu, joka oli hakattu seuraavien kaupunkien leveysasteella: Kostamus, Kem ja Belomorsk. Saat itse nähdä, missä ne sijaitsevat. Pääosin se on talvella hakattua puuta, nimenomaan tällainen puutavara katsotaan parhaaksi materiaaliksi pyöröpuurakennusten rakentamiseksi. Meillä pyrittiin rakentamaan taloja nimenomaan talvipuusta, tästä syystä talot kestävät niin pitkään. Vain talvella pihka keskittyy maksimillaan puun rungossa ja tietysti pihka on yksi parhaimpia luonnonsäilöntäaineita. Karjalassa puun massahakkuu tapahtuu juuri talvella, tästä syystä parhaimpien materiaalien valinta ei ole edes rajoitettu.

MEIDÄN HINNAT

Petroskoissa paikan päällä me tarjoamme seuraavia hintoja. Perinteellinen venäläinen hakkuutapa on saanut suosiota Venäjällä. esimerkkinä on Kiži-museo. Tuotteen kuution hintaa alkaa 13 000 ruplasta (200 euroa), kun puun halkaisija on 28-32 cm. Kanadalainen hakkuutapa, sen hinta riippuu puiden halkaisijasta. Jos rungon halkaisija on 32 cm, niin hinta alkaa 14 500 ruplasta (250 euroa) tuotteen kuutiosta. Norjalainen hakkuutapa alk. 13 500 ruplasta (220 euroa) tuotteen kuutiosta. Pystyssä kuivattu mänty: alk. 19 000 ruplasta (290 euroa) tuotteen kuutiossa. Esimerkiksi, pyöröhirsitalo, jolloin rungon halkaisija on 30 cm, pinta-alaltaan n. 150 m2, on vain 160- 170 puukuutioita. Tässä aina voit nähdä viimeisimmät hintamuutokset.

MEIDÄN TAKUUT

Perustuen kokemukseemme ja ainutlaatuiseen luonnonmateriaaliin, me takaamme puutalojen, hotelleiden, toimistojen ja paviljonkien valmistusta maailman huipputasolla. Saate ehdottomasti luottaa meidän pätevyyteen. Tällaiset pyöröhirsitalot vastaavat maailman huippustandardeihin. Toiveesi tai tarpeesi mukaan olemme valmiina toteuttamaan kauppoja, joihin voi osallistua ruotsalainen konsultointiyritys.

YHTEYSTIEDOT

Soita meidän englanninkieliselle työntekijälle: +7 953 529 09 08 tai kirjoita sähköpostiimme englanniksi tai omalla äidinkielellä. Kuitenkin, meille olisi helpommin, jos saisimme kirjeitä venäjän, englannin tai ruotsin kielellä.

OSTOKSEN TEKEMINEN

Tilauksesi laskemiseksi me tarvitsemme suunnitelman. Suunnitelman saamisen jälkeen, me ilmoitamme tilauksesi hinnan Petroskoissa, Venäjällä. Tietysti, me tarjoamme erilaisia toimitustapoja, niiden hintoja ja aikatauluja. Jos sinulle sopii kaikki, voit tulla meille allekirjoittamaan kauppakirjan tai nimittää henkilön, joka tekee kaupan nimeltäsi notaarin vahvistetulla valtakirjalla. Sopimus tehdään venäjän ja sinun kielellä. Sopimuksen valmistamisen yhteydessä se sovitaan useampia kertoja meidän välillä sähköpostitse. Mikäli sinulle sopii kaikki, niin voit tulla meille ja katsoa omin silmin paikan päällä muita tilauksia, jotka ovat tuotannossa meidän laitoksessa. Se ei kestä kauan, korkeintaan siihen menee pari päivää. Samaan aikaan voi liittyä myös Petroskoin kaupungin käynti sekä matka Kiži-saarelle (vain kesäaikana). Jos sinulle kaikki sopii, niin voit allekirjoittaa asiakirjoja ja palata kotiin.

Tämän jälkeen odotamme ennakkomaksua, n. 35-45% sopimuksen hinnasta. Hirsitalon valmistamisen aikana me lähetämme määräajoittain tilauksesi valmistamisen valo-ja videokuvia. Saat ongelmatta seurata työtä etäältä. Ennakkomaksun käyttämisen jälkeen ja rakentamisen jatkamiseksi, lähetät meille seuraavan maksuerän. Tilauksen valmistuessa me lähetämme sinulle kohteesi videoraportin ja olemme siten valmiina purkamaan sitä, etsimään kuljetusliikettä ja aloittamaan tullausta. Nyt voit taas käydä meillä tuotteen vastaanottamiselle. Sen jälkeen me odotamme loppusuoritustasi ja lähetämme sinulle tilauksesi. Sellaiselta koko homma näyttää. Kaikki yksityiskohdat neuvotaan meidän välillä etukäteen ja kirjataan sopimukseen ennen allekirjoittamista.

Tømmerhus
Tømmerhus
Tømmerhus
Blockhäuser
Pyöröhirsitaloja
pyöröhirsitaloja
Pyöröhirsitaloja
Pyöröhirsitaloja
Pyöröhirsitaloja
Pyöröhirsitaloja
Pyöröhirsitaloja.
Жми!
Pyöröhirsitaloja
Pyöröhirsitaloja
Предыдущая
Следующая
Поделиться в facebook
Facebook
Поделиться в twitter
Twitter
Поделиться в linkedin
LinkedIn
Поделиться в google
Google+
Поделиться в reddit
Reddit
Поделиться в vk
VK
Поделиться в whatsapp
WhatsApp
Поделиться в telegram
Telegram